Hallo nieuwe wereld!

29 Okt

Welkom in de wereld van de blogsEen tijd geleden heb ik je ontmoet en ik moet zeggen, ik wil je graag leren kennen. Je intrigeert me, fascineert me en zorgt dat ik elke dag weer benieuwd ben hoe het met je gaat. Ik surf op het internet, op zoek naar allerlei varianten van jou. Mogelijkheden om je te volgen, op welk gebied, categorie of tag dan ook. Persoonlijk, beauty of toch fashion. Wat wordt het vandaag?

Welkom in de wereld van blogs!

Het begon met de blog van Miss Lipgloss. Een blog waarop zowel verhalen over beauty als persoonlijke verhalen te vinden zijn. Nu ben ik zelf niet echt geïnteresseerd in beauty maar wat me intrigeerde was de opzet van de site. Na het lezen van een aantal verhalen en het bekijken van filmpjes kwam ik erachter dat achter deze blog een fulltime baan zit. Letterlijk: Miss Lipgloss leeft namelijk van haar blog. Doordat het aantal bezoekers van haar site zo hoog is kan zij leven van inkomsten van onder andere advertenties. Ook werken bedrijven graag met haar samen om hun nieuwe product op de markt te brengen. Wat een marketingstrategie! Daar had ik nooit bij stilgestaan. De kracht van de blog? Er worden twee keer per dag, op vaste tijdstippen blogs gepost en ze is te volgen op Twitter voor extra informatie en vermaak. Van persreis tot het testen van beauty producten, het klinkt als een droombaan en als we Miss Lipgloss mogen geloven, is dat het ook. Wat een wereld, hier moest ik meer van weten!

Mijn zoektocht ging voort. Van nog meer blogs over beauty, blogs over mode waar meisjes hun outfit van de dag posten of blogs over je favoriete huisdier, tv programma, computerprogramma of inrichting van je huis. Alles is beschikbaar op het wereld wijde web. Voor mij genoeg inspiratie om zelf ook een blog te beginnen, om écht kennis te kunnen maken met de wereld van de blogs en om mijn werkervaring en kennis van het web te verbreden.

Ik zou het erg leuk vinden als je met me mee gaat, op reis in de wereld van de blogs. Heb je je koffers al gepakt? Want we gaan nu!

Advertenties

3 Reacties to “Hallo nieuwe wereld!”

  1. Danielle 30 oktober 2012 bij 09:12 #

    Leuk Melle! Ik ga je volgen. Houd zelf ook een blog bij, al best een paar jaartjes. Maar het gaat echt met periodes, nu staat het weer op een laag pitje.

  2. lauradenkt 1 november 2012 bij 10:45 #

    Succes 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: