Dit was mijn week!

17 Nov

Het is weekend! En om dat echt te kunnen vieren kijk ik nog even terug naar de afgelopen week. Voor deze blogpost heb ik de hele week foto’s gemaakt (lang leve de iPhone en Instagram) om mijn week in beeld te brengen. Kijk je mee?

20121116-194355.jpg  

1. Mijn week begon met studeren. Gesprekken lezen, analyseren en aantekeningen maken. Erg leuk, ik haal daar soms ook inspiratie uit voor mijn blogposts, zoals jullie wellicht hadden vernomen 😉

2. Toen ik maandagavond terug liep naar huis (de ketting van mijn fiets was geknapt) kon ik genieten van de mooie kerstverlichting in de stad. Het ziet er altijd zo gezellig uit!

3. Dinsdagochtend, de grote kruidnotentest promoten op Facebook. Wat was het een leuke avond!

  

4. Een lekker ontbijt met een kop thee. Tijdens het ontbijt even een boodschappenlijstje maken.

5. Leonie was jarig! Ons cadeautje was een poster die ik had gemaakt voor het jaarboek van ons dispuut van de studentenverenging. Hij werd door een speciale printer op A2 geprint. Heel mooi en glanzend. Leonie was er ook erg blij mee.

6. Drie keer raden hoe oud Leonie is geworden 😉

  

7. Woensdagochtend, de wekker ging vroeg want vandaag moest ik werken. Wanner ik beneden kom zitten de katjes er al helemaal klaar voor. MIAUW! HONGERRR!! 😉

8. Vooral ’s ochtends is het kleine katje wel in voor een spelletje. Ze legt haar favoriete speeltje, het haarelastiekje, naast je neer en gaat vervolgens hoopvol naar je zitten kijken. Als je het gooit rent ze er vrolijk achteraan en dan begint het weer opnieuw. Heeft ze helemaal zelf verzonnen haha, volgens mij hebben we eigenlijk een hond.

9. Tijdens het werk lekker thee drinken. Ik neem de thee mee in de thermoskan en die blijft warm tot een uur of twee. Mmmm!

20121116-194515.jpg 20121116-194526.jpg 

10. Alles voor de blog. Het resultaat hebben jullie inmiddels kunnen zien: Melle m/v.

11. Bij de Albert Heijn in de buurt vragen ze alle mensen die komen winkelen om iets extra’s te kopen. Iets wat lang houdbaar is zodat zij dit in een kerstpakket kunnen geven aan mensen die het wat minder hebben. Ik kocht chocolademelk en slagroom. Goede actie!

12. Op de foto met Sanne tijdens het optreden met mijn koor Estrellas in het revalidatiecentrum in Haren. Daar waren we samen met een ander koor. Erg leuke avond, lekker gezongen. Het publiek vond het leuk, wij vonden het leuk én het ging goed. Wat wil je nog meer?

  

13. Toen ik vrijdagochtend weg ging en mijn fiets los had gemaakt, sprong de kat spontaan in het raam. Zo lief dat ze me kwam uitzwaaien!

14. Naast dat ik nog even had gewerkt volgde ik vandaag een cursus Google Adwords. Erg leuk en heel interessant. De dag werd afgesloten met een heus certificaat.

15. Vrijdagavond. Het weekend wordt ingeluid met thee, kruidnoten en bloggen.

Fijn weekend allemaal!

Advertenties

3 Reacties to “Dit was mijn week!”

  1. petra 17 november 2012 bij 14:55 #

    Fijn weekend 🙂

  2. Sas 18 november 2012 bij 15:38 #

    Erg leuk foto overzichtje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: