Dit was mijn week! #2

24 Nov

Wat fijn! Het is weer weekend. Omdat ik het vorige keer zo leuk vond om te maken en omdat jullie lieten weten dat jullie het leuk vonden, heb ik weer mijn best gedaan om mijn week in foto’s te kunnen laten zien. Kijk je weer mee?

Nagellak Studeren Oratie

1. Like! Het is niet alleen gelukt om mijn nagels mooi en netjes te lakken (ik heb eigenlijk geen geduld daarvoor) maar ook om deze nagellak te bemachtigen! Dit is nummer 204 van Catrice en heet Sold Out Forever. Dat was ook echt het geval. Bij de derde Kruitvat was hij niet uitverkocht en kon ik hem meenemen 😀

2. Tjsa, het leven van een student gaat niet altijd over roosjes. Er moest ook deze week weer hard gestudeerd worden.

3. Dinsdag was een bijzondere dag, met wat andere studiegenoten waren we uitgenodigd voor de oratie van onze docent (lees: de officiële benoeming tot hoogleraar). Dat was heel bijzonder en leuk om mee te maken. Daarna hebben we heerlijk met zijn allen gegeten.

Thee werken Ellen ten Damme

4. Klaar voor de start? Met een kopje thee bij het ontbijt ging dat helemaal goed. Dit is echt mijn lievelingsthee.

5. Woensdag moest ik werken. Ik begin dan ’s ochtends met mijn mail lezen en een doe-lijstje maken. Deze keer was hij nog niet zo lang, maar waren sommige taken des te groter.

6. Deze week was een speciale avond over taal: ‘de schoonheid van talen’. Heel erg interessant. Mini colleges over onderzoeken met betrekking tot hoe mooi we taal vinden tot studenten die gedichten, filmpjes en liedjes lieten horen. Het mooiste woord van Europa is toen, na een poll op Facebook, ook bekendgemaakt. Minnepinne ofwel, USB-stick in het Noors. De avond werd afgesloten met fijne muziek door Ellen ten Damme.

Fleur en sushi Mysteries Note to self 

7. Als ik alleen moet eten en ik heb niet zo veel zin om te koken (zoals (alweer, haha) woensdagavond, dan haal ik meestal Sushi. Deze is vers van de Albert Heijn en kost iets minder dan 4 euro. Super lekker en best gezond 😀

8. Voor het slapengaan nog even een mysterie oplossen, dan kan ik daarna rustig slapen.

9. Goedemorgen! Ontbijten doe ik meestal met yoghurt en flakes. Dit keer was ik weer gevallen voor flakes met rode vruchten. Ziet er op de foto best leuk uit maar eigenlijk vind ik die rode vruchten echt super zuur! Note to self: niet meer kopen dus.

ik ga op reis en ik neem mee Sostrene Grene piano

10. Ik ga op reis en ik neem mee: telefoon, pennen, iets van papier zoals post-its, lippenbalsem (dit keer van Jip en Janneke, Hema), portemonnee, lampjes voor op de fiets en last but not least, sleutels! Dat fietst wel zo makkelijk.

12. Nadat ik de blog over Søstrene Grene van Ariska (having a red hair day) had gelezen had ik weer helemaal zin om even naar dat leuke winkeltje te gaan. Ik kocht daar een klein toilettasje voor nog geen 3 euro. Super blij mee!

13. Pianospelen, dat doe ik echt te weinig maar als ik het doe, kan ik het uren doen. Fijn een beetje akkoorden spelen (want dat ik eigenlijk alles wat ik kan haha) en dan er bij zingen. Daar word ik helemaal vrolijk van.

Hoe was jouw week?

Fijn weekend!

Advertenties

5 Reacties to “Dit was mijn week! #2”

  1. Nimke 24 november 2012 bij 14:26 #

    Ik moet nog steeds eens een keertje naar Sostrene Grene, maar ik ben bang dat er dan ineens een heel aantal centjes uitgegeven worden 😉 (misschien na de decembermaand maar gaan, haha)

    • Melle 24 november 2012 bij 14:47 #

      Haha ja dat snap ik helemaal. Gelukkig is het niet heel duur maar inderdaad, vele kleine niet dure producten worden samen toch een grote rekening. Wat een verstandig besluit 😀

  2. Sas 25 november 2012 bij 13:22 #

    Erg leuk overzichtje.
    En die herfstthee is heerlijk!

    • Melle 26 november 2012 bij 11:05 #

      Dankjewel! Die thee is inderdaad lekker. Zo direct maar weer even een potje zetten. Mmm 🙂

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dit was mijn week! #3 « Door Melle - 3 december 2012

    […] Dit was mijn week! #2 […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: