Dit was mijn week! #3

1 Dec

Wat een week! Veel gedaan, veel beleefd en er is deze week veel gebeurd. Druk, maar gelukkig wel een leuke week gehad. Kijk je weer mee?

Wekker Trein 20121129-155006.jpg

1. Zondag was Songbirdfestival! Dat was echt geweldig leuk. Ik was samen met een vriendinnetje naar Rotterdam gegaan. Daar hebben we eerst gewinkeld en geluncht. Rond 16 uur begon het festival en gingen we naar het eerste optreden. Het was een hele leuke dag! Toen we uitgekeken en geluisterd waren gingen we naar mijn vriendinnetje haar huis om daar nog even lekker thee te drinken en lekker te slapen. Maandagochtend moest er gewoon gewerkt worden dus vroeg op!

2. Met een lekkere kop thee in de trein. Even rustig de dag beginnen en nagenieten van de leuke zondag.

3. Maandagavond hoste ik dispuutavond. Dat hield  in dat ik voor 8 mensen moest koken. Ik maakte chili sin carne met onder andere  kidneybonen, paprika en mais geserveerd met nachochips, guacamole en crème fraîche. Kost even wat moeite maar dan heb je ook wat. Het eten was goed gelukt en de avond erg geslaagd.

20121129-155125.jpg 20121129-155147.jpg 20121129-155134.jpg

4. Nieuwe sokken! In Rotterdam bij New Look gekocht. Vond ze zo grappig dat ik ze niet kon laten liggen. En zeg nou zelf, nieuwe sokken voelen zo fijn aan je voeten 😀

5.  Na een hele dag studeren in de bieb moet ik altijd weer even bedenken waar ik mijn fiets neer heb gezet. Als ik aan het einde van de dag uit de bieb kom heeft de geheugenplaats van de plek waar ik die ochtend mijn fiets heb neergezet inmiddels plaatsgemaakt voor dingen die ik die dag heb gedaan en moet onthouden voor mijn studie. Best een opgave om dan uit zoveel fietsen de mijne terug te vinden.

6. Ik had nog wat stokbrood over van maandagavond, samen met brie en kruidenboter (ons dispuut staat bekend dat wij dit altijd eten en rode wijn drinken) dus samen met een soepje was dit een prima, zeer makkelijke maaltijd.

20121129-155156.jpg 20121129-155209.jpg RuG

7. Dit is echt niet mijn favoriete klusje. De was doen is nog te doen en de was ophangen vind ik ergens ook nog wel leuk. Op een gegeven moment heb je weer nieuwe was en moet de schone was plaatsmaken op het wasrek. Dan ontkom je er niet aan om het op te ruimen. Ik leef meestal van mijn wasrek.

8. Dinsdag was de laatste werkdag van mijn collega. Als bedankje voor de fijne samenwerking kreeg ik een kleine agrarische traktatie. Een zakje met uien die ze op de boerderij waar ze woont zelf verbouwt. Moest wel erg huilen. En niet alleen door het feit dat mijn collega nu ergens anders werkt 😉

9. Dinsdag kwam de nieuwe website van de Rijksuniversiteit Groningen online. Daar heb ik ook, als een van de velen, een steentje aan mogen bijdragen. Aan het einde van de middag proostte we met zijn allen op het nieuwe begin.

20121129-155226.jpg 20121129-155235.jpg Bloem

10. De werkdag, zo begint die meestal. Aankleden, tandenpoetsen en brood smeren! Een grote stapel met brood voor mij en mijn lief, met kaas beleggen en dan in een keer doorsnijden werkt toch het aller beste.

11. Een vriendinnetje van mij, die net zo bang is voor de tandarts als ik, moest gister naar de kaakchirurg om haar verstandskies te laten trekken. Woensdag bestelde ik een kaartje via Greetz.nl om haar sterkte te wensen. Gelukkig kwam het kaartje op tijd aan en vond ze het heel lief!

12. De bloemen die ik het in het weekend had gekocht komen nu langzaam uit. Altijd fijn om een bos bloemen op tafel te hebben staan. Ziet er, vooral in deze donkere dagen, heel vrolijk uit.

Zoektermen Piet 

11. Een tijdje geleden heb ik met mijn vriendinnen op een avond kruidnoten getest. Dat was niet alleen heel leuk en gezellig, ik heb er ook foto’s van gemaakt en een blogpost over geschreven. Via wordpress kun je zien waar de bezoekers van jouw site vandaan komen. Het blijkt zo te zijn dat mensenvia Google zoeken op kruidnotentest en vervolgens op mijn site uitkomen. Zo leuk! 😀

12. Nog een cadeautje deze week, het kan niet op! Deze marsepeinen zwarte piet kreeg ik van mijn leidinggevende als bedankje voor de website en omdat ze vind dat we het zo goed doen. Vond het echt heel lief en kijk nou hoe grappig de zwarte piet is!

13. Nadat ik vrijdag wat dingen voor mijn studie had gedaan ben ik bezig geweest met Sinterklaas. Volgende week staat ga ik dit drie keer vieren. Er moesten nog wat cadeautjes komen. Nadat ik in de stad was geweest om alles te kopen leek het me een leuk idee om wat foto’s te maken van de cadeautjes die ik heb gekocht voor iemand in een bepaald thema. Dinsdag zal hiervan de blogpost online komen!

Dit was mijn week van maandag tot en met vrijdag. Mocht je nu willen weten wat ik in het weekend allemaal doe dan kun je me volgen op Twitter. Daar post ik in het weekend regelmatig foto’s van mijn bezigheden.

Hopelijk hebben jullie ook een fijne week gehad.

Fijn weekend!

Dit vind je denk ik ook leuk:

Advertenties

Eén reactie to “Dit was mijn week! #3”

  1. Bo 3 december 2012 bij 20:13 #

    Leuke foto’s! Heel mooi zo’n bos bloemen op tafel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: