Dit was mijn week #4

8 Dec

De laatste tijd vraag ik me echt af waar de tijd is gebleven. Het gaat zo snel! Voor mijn gevoel was het gister nog zomer. Nu is het winter, is het december en vierde ik al twee keer Sinterklaas. Nu is het alweer vrijdag. Ik kijk er altijd naar uit om vrijdagavond mijn week voor jullie in een blogpost te gieten. Zijn jullie er klaar voor?

Eten 20121207-175401.jpg 20121207-175427.jpg

1. Maandag vierde ik Sinterklaas met mijn lieve studievriendinnen. Eerst gezellig met zijn allen eten voordat de cadeautjes open gingen. We aten heerlijke pasta pesto met rucola en tomaatjes.

2. We hadden lootjes getrokken voor elkaar. Voor een budget van 5 euro kochten we een cadeautje en maakte we een gedicht. Dinsdag liet ik jullie al cadeaus zien die ik had gekocht. Daarnaast hadden we wat kleine cadeautjes gekocht van 1 euro om een dobbelspel mee te doen. Het was een super leuke avond! Een glazen pot voor kaarsen met de tekst ‘A winter’s Welcome’ in sierlijke witte letters en een pot vol met waxinelichtjes met een Dennengeur kreeg ik van mijn lootje.

3. Dinsdag moest er weer hard gestudeerd worden. Ik doe samen met twee andere meisjes een kwantitatief onderzoek. Vandaag gingen we bezig met SPSS, vandaar dat dit enorm dikke boek mee ging als naslagwerk. Je moet er wat voor over hebben 😉

20121207-175459.jpg Bloem 20121207-175546.jpg

4. Ik dacht dat mijn bestelling van de Miss Lipgloss shop niet meer zou komen. Totdat opeens de postbode aan het einde van de middag aanbelde (meestal komt hij ’s ochtends met pakjes). Helemaal verrast en super blij met mijn fijne lippenbalsem.

5. De bloemen staan nog steeds! Inmiddels moeten ze wel echt weg maar toen ik afgelopen week deze foto maakte stonden ze vol in bloei.

6. Woensdag gingen we naar de ouders van mijn vriendje. We waren niet alleen blij om hen te zien, ook Jack de hond was blij.

Sinterklaas Sinterklaas 20121207-175718.jpg

7 + 8. Woensdag vierden we met de ouders, zussen, broers, zwager, neefje en nichtje van mijn vriendje Sinterklaas. Dat was echt super leuk! Het huis hing vol met vlaggetjes en de zakken met cadeautjes stonden klaar. Er kwamen zelfs nog twee zwarte pieten langs. Niet alleen voor ons, maar zeker ook voor de kinderen erg leuk.

9. In de trein terug nog even mijn blogpost voor de volgende dag nalezen. Handig met de wordpress app!

20121207-175736.jpg Cadeau Sneeuw

10. Ook voor woensdag hadden we lootjes getrokken. Een cadeau zonder gedicht of surprise. Ik kreeg dit boek. Mijn oog viel daarop toen we in de boekwinkel waren. Toen ik de achterkant van het boek las was ik zo benieuwd!

Wanneer Harold Fry op een doordeweekse ochtend het tuinpad afloopt om een brief te posten, weet hij nog niet dat hij op het punt staat om naar de andere kant van het land te lopen. Hij draagt geen wandelschoenen, heeft geen kaart of kompas, geen regenjas of telefoon. Hij weet alleen dat hij moet blijven lopen. Om iemands leven te redden.

11. Als extra cadeautje kreeg ik deze o zo leuke kaarsjes in de vorm van bolletjes wol. Met twee satestokjes erbij lijkt het net een echt beginnend breiwerkje.

12. En toen was er sneeuw.

Sneeuw Mona Eten

13. En nog meer sneeuw!

14. Vanmiddag gaan we Mona toetjes proeven. De eerste heb ik alvast gekocht. Al helemaal zin in, het belooft erg gezellig te worden.

15. Wat is er nu fijner dan thuiskomen wanneer je vriendje aan het koken is? Heerlijke zalm met lekkere groenten en aardappeltjes uit de oven. Liefde gaat door de maag. Mmmm.

Dat was mijn week in een notendop! Dit weekend ga ik dus toetjes testen met vriendinnen, waarvan jullie volgende week een blogpost kunnen verwachten. Verder ga ik zondag, want drie keer is scheepsrecht, voor de laatste keer Sinterklaas vieren. Dit keer met surprise en gedicht dus dat belooft wat! Mijn hartje klopt al vol verwachting, al is het alleen al dat ik zo benieuwd ben wat mijn lootje van mijn surprise vindt.

Fijn weekend!

Advertenties

3 Reacties to “Dit was mijn week #4”

 1. Sas 10 december 2012 bij 10:14 #

  Leuk zo’n foto overzichtje!

  • Melle 10 december 2012 bij 10:16 #

   Dankjewel! Vind het ook altijd erg leuk om te maken 🙂

 2. lauradenkt 10 december 2012 bij 21:33 #

  Wat een lieve hond 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: