Olga’s hete stenen

11 Dec
Bron: Aqua Dome

Bron: Aqua Dome

Mijn moeder en ik wilde iets leuks doen. Allerlei dingen kwamen voorbij, van ergens winkelen tot een workshop. Pickwick had ook een actie: het tweede Hotstone arrangement gratis. We hadden nog nooit zoiets gedaan maar we vonden dat we dit moesten doen. Gewoon ervoor gaan. Gewoon doen.

Nadat mijn vader ons had afgezet bij de sauna ging het toch echt beginnen. We stonden met knikkende knieën voor het gebouw. Voordat we naar binnen gingen keken we elkaar nog even aan en haalde we nog een keer diep adem. Daar gaan we dan.

Nadat we ons hadden gemeld en nadat de mevrouw van de receptie ons naar de kleedkamer had gebracht, hesen we onszelf in een badjas. Ongemakkelijk als we ons voelde liepen we door de gang naar een wachtruimte. Zenuwachtig in een veel te warme ruimte namen we plaats op de bank, stonden we op, ijsbeerden, gingen weer zitten en wachtten we op.. Ja. Waar wachtten we eigenlijk op? Na ongeveer 10 minuten met gevoelswaarde van zeker een half uur bleek dat we op twee dames wachtten die ons zouden masseren. Nadat we elkaar netjes aan elkaar hadden voorgesteld liepen we braaf achter hen aan. Mijn moeder ging met met haar massagedame mee, ik met de mijne. Elk naar een ander kamertje. Moederziel alleen moest ik me overgeven aan een Pools uitziende mevrouw. Zo iemand met grotere armen dan een militair. Zij zou mij onderhanden gaan nemen. Ik slikte, deed mijn badjas uit en ging op de massagetafel liggen. Mijn hoofd in het gat was niet echt comfortabel en met de gedachten dat Olga me dadelijk heel hard zou gaan knijpen was ik niet echt ontspannen. Ze vroeg nog of ik toch niet een gewone massage wilde in plaats van de hotstone. Ik wist het niet, ik had dit nog nooit gedaan? En als ik dan de gewone zou kiezen, dan zou ze me vast fijnknijpen. Toch maar met hete stenen. Dat liever dan knijpen dacht ik bij mezelf. Nadat ze allemaal handdoeken over me heen had gelegd het het feest beginnen. Onder de handdoeken legde Olga hete stenen. Toen ik ook nog twee stenen in mijn hand moest vasthouden kon het wat mij betreft echt niet gekker. Ze masseerde de warme stenen over mijn rug. Oh, eigenlijk best wel lekker. Langzaam, heel erg langzaam, gaf ik me over aan Olga. Ik voelde me zowaar ontspannen en kon niet meer bedenken hoe erg ik het eigenlijk vond dat Olga deze ontspannen toestand bij mij teweeg bracht. Toen de massage was afgelopen stapte ik met een knalrood, roezig hoofd, van de tafel af. “En?” vroeg Olga. “Hoe vond je het?” Volgens mij brabbelde ik dat ik het wel lekker vond maar tegelijkertijd dacht ik aan verwachtingen die ik had en dat die helemaal niet bleken te kloppen.

Sorry Olga, en bedankt voor de massage.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: