Tag: I Love December

12 Dec

KerstStiekem vind ik het leuk. Het is misschien wat meisjes-achtig en misschien een beetje te zoetsappig maar ik vind het heerlijk. Ik geniet daarvan. Heerlijk, kijken naar filmpjes, het lezen van alle versies van dezelfde tag is toch echt ontzettend leuk. Van ‘what’s in my bag’ tot ‘FOTD’ (wat staat voor Face Of The Day). Toen ik laatst via Youtube in aanraking kwam met de tag “my boyfriend does my make-up” wist ik het zeker. Dit is hi-la-risch! Echt iedereen aan te raden. Dit wil ik ook! Dacht ik nog. Ik ben veel te bang voor de camera en houd het liever (in ieder geval voorlopig, zeg nooit nooit) bij geschreven blogposts. Daarnaast laat ik mijn vriendje mij niet opmaken, het gaat immers om het principe. De tag.

Dus vandaag presenteer ik u, mijn eerste tag: I love December!

Het idee van de tag is dat iemand er een verzint en dat deze vervolgens door andere bloggers ook wordt uitgevoerd, in film of blogpost. Hoe vaker hoe leuker, want dan heb je verschillende versies. Deze tag komt van ByAranka.nl.

Welke producten mogen deze maand zéker niet ontbreken, op het gebied van beauty?

Lippenbalsem Lippenbalsem
Ik doe niet zo veel aan make-up dus hier krijg je geen uitgebreid beauty-verantwoord antwoord op. Ik kan me wel voorstellen dat je in de winter liever waterproof mascara draagt in plaats van gewone mascara maar daar denk ik stiekem niet over na. Lippenbalsem is voor mij onmisbaar. Daarnaast vind ik handcrème ook handig. Ik houd er niet van als ik doordat mijn handen droog zijn, en daardoor glad worden, ik niet fatsoenlijk een papiertje van de tafel af kan pakken. Vooral na het afwassen is dit handig.

Wat is je favo winter drankje?

Thee Thee
Thee! Mmm daar kan ik toch geen genoeg van krijgen. Thee in alle smaken, in thermoskan op mijn werk, in de kantine tijdens een pauze van het studeren, thuis, of tijdens het schrijven van een blog. Altijd, overal thee. Als er iets gevierd moet worden of er is iets speciaals, dan houd ik ook wel van chocolademelk met slagroom maar dat is wel een beetje uitzonderlijk.

Welke kleuren nagellak draag je het liefst in de december maand?
Nagellak. Daar ben ik dus echt niet goed in. Ik heb helemaal geen geduld om dat te laten drogen. Als ik al nagellak draag dan heb ik tijd over gehad om ze te lakken en geloof me, dat is niet zo vaak. Ik wil binnenkort wel weer een poging doen, dan wordt het denk ik wijnrood. Dat vind ik zo’n mooie warme kleur! En met kerst met gouden glitters. Zeker weten.

Wat voor een geurkaars brand je het liefst met de feestdagen?

Geurkaars Geurkaars
Voor deze blog ben ik speciaal nog naar de Ikea gefietst om nieuwe geurkaarsen te kopen. Ze waren toch al bijna op en deze blogpost was een goed excuus. Mijn favoriete geurkaarsen zijn van de Ikea dus. Vanille en appel & kaneel. Ze geven een lichte warme geur af die een hele winterse sfeer geven.

Wat is je favoriete kerstfilm?
De kerstfilms die ik ontzettend leuk vind zijn Home Alone (deel 1 en 2) en A Christmas Carol. Deze kan ik niet vaak genoeg zien. Ik vind eigenlijk heel veel films wel leuk zolang het geen thriller is, te veel actie in zit en als het niet te bloederig is. Vroeger keken we Sissi, tegenwoordig gaan we met kerst naar mijn ouders en de ouders van mijn vriend. Maar net wat er dan op televisie is. Ik vind het leuk om met zijn allen een film te kijken, dat is voor mij toch wel de essentie van de kerstfilm. Samen genieten en ontspannen.

Wat is je favo kerstnummer?
Mariah Carey? Band Aid of Michael Bublé? Nee, tijdens de kerstdagen kun je mij niet blijer maken dan met een koor dat in de kerk kerstliedjes zingt. Voor mij geeft dat het ultieme kerstgevoel, dat is ook een van de redenen dat ik met kerstnacht altijd naar de kerk ga. Dat gevoel, dat samen zingen, samen zijn, dat is voor mij kerst. Kippenvel van de meerstemmige klanken die door de kerk heen galmen. Oordeel zelf.

Hoe zou jij het liefst de kerstdagen vieren? Hoe ziet jou ideale kerstavond er bijvoorbeeld uit?
Mijn kerstdagen zijn vooral samen zijn met familie. Die zie ik over het algemeen niet elke week en daarom is het extra fijn om in een relaxte sfeer bij elkaar te zijn. Genieten van het samenzijn, lekker eten, spelletjes doen, film kijken en relaxen. Echt een minivakantie.

Wat hoop je dat er onder de kerstboom ligt?
Wij vieren kerst niet met cadeautjes. Dit jaar hebben we een klein nep boompje dus misschien past daar wel een heel klein cadeautje onder. Hint hint vriendje lief 😉

Wat trek jij aan op NYE?
Iets waarmee ik het nieuwe jaar in wil gaan. Een leuk jurkje met glitters voor een feestelijk effect en sokken met bloemetjes die je niet ziet, gewoon omdat het kan.

Tot slot, wat zijn jouw goede voornemens voor 2013?
Afstuderen! Dat is toch wel iets wat ik heel graag wil en een baan vinden. Tussen mijn afstuderen en mijn baan (als daar tijd tussen zit, daar ga ik even vanuit) hoop ik dat ik ook een beetje kan genieten van mijn werkloze bestaan, in plaats van dat ik stress krijg omdat ik geen baan heb.

Advertenties

5 Reacties to “Tag: I Love December”

 1. @journlstudent 12 december 2012 bij 13:47 #

  Uw hint is in goed ontvangen. Mits je natuurlijk met mij Home Alone en A Christmas Carol gaat kijken, met een kop chocola erbij. Dan mag je de koren wel voor je houden, daar ben ik dan weer echt helemaal niet van.

  Ik hoop overigens zelf dat ik afstuderen niet als goed voornemen hoef te nemen, want dan ben ik ‘echt echt echt’ te lang bezig, als ik zelf in 2013 nog bezig ben.

 2. marchingonthebeat 12 december 2012 bij 19:26 #

  Jaaa, de mijne ook. Thee Thee Thee. Als ik dat liedje hoor, dan krijg ik echt een KERST gevoel. Dat heb ik echt nog totaal niet gehad deze december.

  • Melle 13 december 2012 bij 08:45 #

   Wat super leuk dat je helemaal een kerstgevoel krijgt van dit liedje. Moet zeggen dat in mijn zoektocht naar een goed filmpje het bij mij ook wel begon te kriebelen 😉

 3. Sas 12 december 2012 bij 21:16 #

  Leuke tag en oeeeehhh die thee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: