Random lijstje: Mijn favoriete iPhone apps

17 Dec

Iphone appVandaag laat ik je mijn favoriete, of in ieder geval, meest gebruikte iPhone apps zien. Ik gebruik mijn telefoon overal voor en kan er niet meer zonder (zoals je misschien al had gelezen). Het is in vele gevallen een verlengstuk van mijn geheugen. Dat ik zo afhankelijk van mijn telefoon ben werd me gister weer even duidelijk. Ik was op weg naar Martijn. Hij is net verhuisd en daarom had hij, speciaal voor mij, nog even het adres gemaild. Ik wist dat ik iets vergeten was. Mijn telefoon lag nog thuis aan de lader. De straat had ik dan nog wel onthouden maar ik kon nu niet controleren of het huisnummer wat ik in gedachten had, goed was. Toen ik bijna getransformeerd was in een ijspegel in de hoop dat er nog iemand zou komen met wie ik dan mee naar binnen kon, bedacht ik me dat ik maar gewoon moest aanbellen. Toen Martijn de deur open deed bij het huis waar ik had aangebeld kon mijn dag niet meer stuk!

Dus vandaag in een blogpost, een ode aan mijn iPhone, in een lijstje (hoera!) mijn favoriete iPhone apps!

 • Twitter en Facebook. Die gebruik ik heel vaak. Niet echt vernieuwend maar wel zeer verslavend. Twitter is vooral leuk op je telefoon omdat je dan overal, dus waar je ook bent, wat je ook ziet of beleefd, dit even kan delen met de rest van de wereld. Je gedachten of foto’s van je kat, het kan allemaal.
  20121212-163733.jpg
 • Instagram is echt favoriet! Die gebruik ik heel vaak. Zo’n beetje alle foto’s maak ik met mijn telefoon en bewerk ik daarna met Instagram. Zo worden ze direct mooi vierkant.
  20121213-174110.jpg
 • Pianospelen en af en toe een liedje op de ukelele vind ik heel leuk. Het is handig om dan wat akkoorden te hebben. Met deze app kun je liedjes opzoeken en favoriet maken zodat je ze makkelijk terug vindt. Super handig!
  20121212-164248.jpg
 • Verlengstuk van mijn geheugen. De trein app is daar een goed voorbeeld van. Voordat ik met de trein ga, zoek ik alvast de route op. Ik sla hem op en op de dag dat ik wegga is deze app bij elke overstap paraat.
  20121212-163748.jpg
 • Met de WordPress app kun je op je telefoon onder andere stukjes typen, statistieken bekijken en afbeeldingen toevoegen. Omdat ik met Instagram vaak foto’s maak is het heel handig dat ik die dan rechtstreeks kan uploaden.
  20121212-164215.jpg
 • Ik blog niet alleen zelf, ik vind blogs lezen ook ontzettend leuk! Bloglovin’ laat elke keer als ik kijk de nieuwste blogposts zien van de blogs die ik volg. Dit is trouwens niet perse een app, je kunt dit ook online bekijken. Weet je wat ook leuk is? Als je deze website opent op je iPhone, onder in de pagina op het vierkantje met het pijtlje klikt en vervolgens deze pagina toevoegt aan het beginscherm, heb je een leuk vogeltje met mijn logo in je scherm als snelkoppeling naar deze blog.
  20121212-163801.jpg
 • En als laatste, maar zeker niet het minste, mijn nieuwste aanwinsten. De 12 dagen app is een applicatie van Itunes die je elke dag vanaf 26 december tot en met 4 januari een cadeautje geeft. Dat kan een liedje zijn, een applicatie, een spelletje of iets anders leuks. MyOrder is een app voor allerlei leuke kortingen. Ik kreeg deze tip van mijn collega. Op deze manier kun je via iDeal betalen en kun je bijvoorbeeld voor 5 euro of 7,50 naar de bioscoop.
  20121213-174321.jpg

Wat is jou favoriete app?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: