Gastblog: Vrouwendingen

19 Dec

Natuurlijk heb ik voordat ik dit gastblogje zou gaan schrijven even goed onderzoek gedaan naar de inspiraties die Melle heeft voor haar stukjes: Laura Denkt, Miss Lipgloss, Womanistical, Veracamilla, en allemachtig, er gaat een wereld voor me open. Bij de meeste is het toch dat ik denk: volgens mij is mijn oestrogeen/testosteron verhouding toch iets te veel naar rechts voor, maar toch, bloggen, tof. Met uitzondering van Laura Denkt natuurlijk – die toevalligerwijs ook nog eens veel minder roze oogt.

Zelf lees ik ook de nodige blogs: Vice, Daily Beast, Wil Wheaton dot tumblrScreen Rant, Cool Material. Allemaal broodnodig *kuch kuch* nerd *kuch kuch * vermaak en de diesel om mijn motortje – die ’s ochtends bijzonder langzaam op gang komt – te voeden. Na een rits van deze en een tijdje scrollen door Reddit, ben ik er klaar voor en durf ik het aan.

Vandaag keek ik dus eens op Melle’s blogroll. Een overdaad aan roze, dus, zoals ik al zei. Dingen waar ik niks van snap, en niks van wist. Weightless Hydratation Mask? Ionische haarborstel? Ik heb altijd het idee dat mijn wimpers al dansten zonder zwarte prut, ik tegen de wallen gewoon een bril met dik montuur opzette, en mijn haar enkel een beetje haarderrie nodig heeft – hoewel ik wil overstappen naar het magische spul dat de kapper laatst in mijn haren stopte-en-ik-magischerwijsineensvolume… eh, deze blogs hebben een slechte invloed op me. Even wat Cool Material’s Rides er tegenaan. Testosteron-gehalte hersteld.

Mooi. Waar waren we? Oh ja, vrouwendingen. Nou, uiteindelijk valt het natuurlijk allemaal wel mee. Iedere avond voor ze online gaan lees ik de stukjes van Melle, en eigenlijk gaat het nooit over dat soort dingen – dat is wat ze overigens ook zwaar protesterend achter me aan het zeggen is. Alhoewel, ze is al de hele week hints aan het droppen van de ‘My boyfriend does my make up‘-tag. Als ze dat maar uit haar hoofd laat.

Ten slotte voor uw vermaak, een paar van mijn favoriete blogs:

Advertenties

2 Reacties to “Gastblog: Vrouwendingen”

  1. Martine 19 december 2012 bij 17:23 #

    Leuk dit! Vooral de foto 😉 Where cool things happen is trouwens echt tof! Ga het ook volgen!

  2. lauradenkt 20 december 2012 bij 16:46 #

    Haha leuk! En dat minder roze is helemaal niet toevallig, ik houd niet van roze haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: