Dit was mijn week #7

26 jan

Terug van weggeweest! Dit was mijn week editie zeven. Ik kreeg veel reacties van jullie via allerlei kanalen dat jullie dit miste. Speciaal natuurlijk voor mijn ouders, die vinden het stiekem erg leuk om te zien wat ik allemaal uitspook in een week. En ik maar denken dat ik de hele week niets anders doe dan opstaan, in mijn hokje duiken, naar huis gaan, eten, en slapen. Valt dat even mee!

Sneeuw Kat Afwas

1. Sneeuw! Het is jullie vast niet ontgaan. Hoewel het hele land bedekt was onder een dikke laag sneeuw duurde het even voordat het Noorden van Nederland ook mee ging doen. Ondanks dat ik sneeuw niet zo leuk vind (iets met fietsen door de sneeuw en een abonnement hebben op vallen) vind ik sneeuw wel leuk als je er naar kunt kijken zoals in ons tuintje.

2. Lieve poes heeft een nieuw plekje en een nieuw vriendje. Op de kast en haar nieuwe vriendje de kamerplant (die duidelijk weer eens water moet hebben).

3. Afwas. Het is niet favoriet maar als het dan gedaan is geeft het toch wel een goed gevoel.

Hokje Soep New Girl

4. Mijn hokje! Ook deze week weer de hele week geworsteld met mijn onderzoek. Het kan niet altijd goed gaan, dat snap ik ook wel, maar nu ik de halve week heb geworsteld met een onderwerp waar ik maar niet verder mee kwam, is dat toch wel erg vervelend. Met wat gemopper, een knuffel en een gesprekje met vriendjelief kwam ik tot nieuwe inzichten en sloot ik de studieweek gister toch nog met een fijn gevoel af.

5. Mijn hoogtepunt van de dag. Lunch! Even mijn hokje uit, soepje halen en weer door. Heerlijk!

6. Na een lange dag lekker op de bank met een dekentje. New Girl! Wat is dat toch een leuke serie. Ik ben trouwens helemaal niet goed in series kijken, in de zin van dat je elke week op hetzelfde tijdstip tv moet kijken. Daarom spaar ik de afleveringen vaak op en kijk op een avond een paar.

Mandarijn Tapas workshop Appelsap Royal Club

7. Mmmmmmandarijntje. Lekker!

8. Woensdagavond gingen we met ruim de helft van het popkoor waar ik bij zing een workshop tapas maken doen. Leuk! We werden in groepjes ingedeeld. Iedereen maakte een gerecht. Na afloop waren er allerlei tapas en gingen we die gezellig met zijn allen opeten.

9. Om nog even in de categorie eten te blijven. Appelsap. Lekker wanneer het koud is op warme dagen maar ook erg lekker na het zingen op donderdagavond.

Liquid Sand can't let go Sephora Instant Nail Polish Remover Ex vergeten met eten

10. Dit is echt mijn lievelingsnagellak. Can’t let go van O.P.I. uit de Mariah Carey Liquid Sand collectie. Een hele mooie paarse nagellak met glitters. Als het opdroogt lijkt het net zand.

11. Glitters, zand, hoe krijg je dat van je nagels af? Ik probeerde de Express Nail Polish Remover van Sephora. Daarbij moet je je vingers een voor een in het potje doen om de nagellak te verwijderen. Mijn vinger-in-een-potje-ervaring kunnen jullie volgende week lezen.

12. Dit boekje kwam ik tegen in een kookwinkeltje. De titel alleen al vond ik geweldig. Ik moest hier gewoon een foto van maken.

Optimel Appel Yang Mai Mister and Mississippi Mister and Mississippi

13. Mijn ontbijt is vaak yoghurt van Optimel met cruesli. Gister ochtend probeerde we een nieuw smaakje: Appel Yang Mai. Verrassend lekker! Fris en zoet tegelijk.

14 en 15. Om mijn weekend helemaal geweldig in te gaan kreeg ik van mijn lieve vriendje deze cd. De band Mister and Mississippi had ik tijdens het Songbird Festival in Rotterdam gezien. Heel tof! Gister kwam hun cd uit, waar ik overigens de hele week al naar uit keek. Zo lief, zo’n ‘zomaar’ cadeautje!

Fijn weekend!

Advertenties

4 Reacties to “Dit was mijn week #7”

 1. Danielle 26 januari 2013 bij 11:58 #

  Leeeuk! Ik ben gek op deze artikeltjes

 2. Femke 26 januari 2013 bij 17:44 #

  Oeh Tapas en die muziek! zin in 😀

 3. iliveformydreams 27 januari 2013 bij 10:14 #

  Altijd zo leuk zulke foto overzichtjes!
  Alvast een fijne nieuwe week gewenst.

 4. beautiesatwork 27 januari 2013 bij 11:20 #

  gezellige foto’s 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: